Trommer - den store hobbyen

Vinteren 2000 bestemte jeg meg for å ikke ha trommespilling som min hovedinntektskilde lenger. Men du verde for en flott hobby!


Denne vinteren har vi startet bluesbandet Tyholmen Blues Artilleri. Bakgrunnen var at det i fjor sommer flyttet ned et fyrverkeri av en gitarist ved navn Lars Rune "Rebbe" Rebbestad fra Hammerfest. Han trengte nye lekekamerater og tok kontakt med bl.a. meg.

Det hele startet med noen jobber på Barrique under navnet Barrique Club Band (BCB). Vi inviterte med oss noen gjesterartister, bl.a. Rasmus Solem og Ingrid Elisabeth Rebbestad de første kveldene.

Siden har bandet endret navn til TBA og består nå av Knut Hegland (tangenter), Leif Inge Larsen (bass), Rebbe (gitar) og meg selv på trommer. Vi gjør ca en jobb i måneden på Barrique og har og spilt i et par anledninger for festivalstaben til Canalstreet. Vi er booket til å spille lørdag 29/7 på årets festival på Barrique. Løp og kjøp!


Jeg jobber også med et prosjekt sammen med vokalist Harald Dose.

Vi skal gjøre en Chicago tribute konsert lørdag 1/7 i Arendal Kulturhus. Med godt forberedt band og dansere fra Arendal Ballett Center kommer dette til å bli en musikalsk og visuell opplevelse.Dette bør du absolutt ikke gå glipp av! Konsertversjon av showet under Canalstreet onsdag 26/7.


Foto: Anne Karin Andersen
Tyholmen Blues Artilleri
Foto: Rebbe
Spillejobb med TBA på Barrique (2006)